“The purpose of a business is to create a customer who creates customers”

Internet Group Limburg investeert niet in dure reclame, maar in een duurzame relatie met haar klanten. Om de duurzame relatie kracht te geven richten wij ons uitsluitend op het MKB. Wij geloven nog steeds dat mond-tot-mond reclame de beste reclame voor bedrijven is.

Wij leveren doelgerichte ontwerpen voor uw website en/of webshop en bieden top kwaliteit in dienstverlening. Hoe wij dit doen? heel simpel; webontwikkelaars met verstand van zaken en Marketeers en Social Media medewerkers die met een persoonlijke aanpak bij projecten dicht bij de klant staan en nauwgezet luisteren naar de wensen. U kunt altijd op ons rekenen, 24×7.

Dingen waar we echt goed in zijn

Een nieuwe website, webshop en/of u beter profileren op het web? Dan zit u goed bij Internet Group Limburg!

NEEM CONTACT OP

Websites

- WordPress, Joomla, Drupal, Typo3 -

Websites

Wij maken uitsluitend op maat gemaakte websites die geschikt zijn voor desktop, laptop, tablet en smartphone. Daarbij vergroten wij de natuurlijke vindbaarheid (SEO).

Webshop

- Magento, WooCommerce, Shopify -

Webshop

Wij ontwerpen en ontwikkelen nieuwe, klantvriendelijke en omzet verhogende webshops voor ondernemers. Uw wensen staan altijd centraal.

Internet Marketing

- SEO, SEA, AdWords, Social Media -

Internet Marketing

Van zoekmachine optimalisatie (SEO) tot Google Adwords, van E-mail Marketing tot Facebook beheer. Wij zorgen voor een slimme online strategie, gericht op resultaat.

Waarom wij?

Buiten het feit dat we goedkoop zijn, hechten we veel waarde aan een langdurige relatie. Ook nadat het project is opgeleverd. Waar veel bedrijven de factuur nog eerder klaar hebben dan dat u de vraag gesteld heeft, krijgt u bij ons gewoon gratis advies en antwoord op uw vragen.

Wij zijn creatief

Met ons creatieve brein hebben we talloze ideeën en is geen enkele website hetzelfde. Uw website wordt uw identiteit!

Wij zijn innovatief

Wij houden de ontwikkelingen in ons vakgebied nauwlettend in de gaten, waardoor we in staat zijn om de nieuwste technologieën voor uw website toe te passen.

Wij zijn stipt op tijd

Wij leveren het project altijd binnen de afgesproken termijn op. Geen excuses, afspraak is afspraak. Dat geldt ook als we bij u langs komen, wij staan stipt op tijd bij u op de stoep!